SARANDA TERRACES – BASHKOJUNI STILIT JONIAN TË JETESËS

 

POZICIONI – ÇELËSI I SUKSESIT

 

APARTAMENTET – ARKITEKTURA NË PËRPUTHJE ME PROJEKTIN

1
1

VENDNDODHJA

Qyteti bregdetar i Sarandës – përqark një gjiri me dalje në detin Jon – konsiderohet si kryeqyteti jozyrtar i Rivierës shqiptare, një qytet me plot gjëra për të parë e për të bërë.
Ai ndodhet në skajin jugor të vendit, pranë kufirit të Greqisë, përballë ishullit të Korfuzit. Aty ka shumë plazhe mahnitëse ranore dhe gurishtore.
Duke pasur parasysh qasjen e saj bregdetare dhe klimën Mesdhetare me pesë muaj kohë të ngrohtë, Saranda është bërë një pikë e rëndësishme turistike që me rrëzimin e komunizmit në Shqipëri. Saranda, ashtu si dhe pjesa tjetër e Rivierës Shqiptare, sipas gazetës britanike “the Guardian”, “është e prirur të bëhet perla e re e pazbuluar e Mesdheut të mbipopulluar”.
Saranda është lehtësisht e arritshme nga Tirana, kryeqyteti, ose qytete të tjera të Shqipërisë, si dhe nga jashtë shtetit në disa mënyra. Është përafërsisht 1 orë nga Korfuzi me traget.

Klima Mesdhetare

  • Mbi 300 ditë me diell në vit
  • Temperatura të balancuara dhe të përshtatshme gjatë gjithë vitit
  • Dimra të butë

Mjedisi natyror dhe arkeologjia

  • Gjire të shumta dhe plazhe natyrore në afërsi
  • Vijë bregdetare shkëmbore me plazhe ranore dhe gurore
  • Shpat kodrinor i gjelbër
  • Pika të panumërta turistike përfshirë qytetin antik të Butrintit, Syrin e Kaltër ose Ksamilin

Gastronomi e shkëlqyer dhe jetë nate e larmishme

  • Prioritet janë prodhimet e detit me origjinë natyrore
  • Shije mesdhetare të ndikuara nga kuzhina greke, turke dhe italiane
  • Bare dhe klube me atmosferë komode dhe festive
38000
Godina banimi dhe komerciale
214
Apartamente luksoze
33
Dyqane
179
Hapësira parkimi

NDËRTESA